De docent

"Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat kan zijn op hun werkplek, in mijn yogaruimte of de buitenlucht. Mijn passie? Via de yoga hen verleiden om zichzelf in body&mind te (her)ontdekken en ontwikkelen. Daarmee wil ik een bijdrage leveren aan hun gezondheid en levensgeluk."

Vivianne geeft als gediplomeerd hatha-yogadocent en gecertificeerd yogacoach workshops en cursussen vanuit haar eigen yogapraktijk. Ze was jarenlang als yogadocent en consulent babymassage verbonden aan een thuiszorgorganisatie. Sinds vijftien jaar werkt ze op locatie: zowel in haar eigen ruimte, mooie plekjes in het Oost-Brabantse buitengebied als binnen trainingen persoonlijk leiderschap.  

Daarnaast is ze parttime communicatieprofessional in het sociale domein, in het bijzonder de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).
Ze is getrouwd, moeder van twee zonen en woont in het mooie buitengebied van 's-Hertogenbosch.

"In verbinding zijn met mijzelf en mijn omgeving. Dat is hoe ik leef. Mijn yoga en communicatiewerk versterken elkaar daarbinnen. Afgelopen jaren zijn mijn werkvelden steeds meer naar elkaar toe gegroeid. In het faciliteren van het contact tussen ouders en hun kindje komen ze bijvoorbeeld prachtig samen. Maar ook in een workshop 'Je yogamat als personal coach' . Het is fantastisch om te doen. En... ook ik leer van ieder contact."