Maandelijks: yoganidra&klankconcert

Verwen jezelf met deze combi van yogaflow en klanksensatie!

yogahealing

Workshop Yoga nidra en klankconcert
Datum: maandelijks op zaterdag. Eerstkomend moment: 21 januari 2023.
Tijd: 10.00-12.00u
Locatie: in de zomer buiten aan De Maas of bij slecht weer binnen op Gewande 3 op de dijk nabij De Groote Wielen
Kosten: €35 p.p. incl. thee en iets lekkers - groepsgrootte max 6 personen. 

Dagmar Aben, intuïtief muzikant/coach en Vivianne Viguurs, yogacoach/docent gidsen je via klank en yoga tot diepe ontspanning.
Dagmar begeleidt de yoga met o.a. zang, klankschaal, gong, sjamanendrum Haar klanken raken je lichaam als een innerlijke massage. Ieder deel van je lichaam wordt benaderd en pikt die klankfrequentie op die jij nodig hebt, In die zin werkt deze combinatie ook helend. Het komt je tegemoet zonder moeite. De combinatie van yoganidra en klank brengt je een helende ontspanning, ècht een cadeau voor jezelf!
 
Wat kun je verwachten?
We starten met een korte meditatie die overgaat in de yogasessie waarbij de klanken intuïtief een rol krijgen. Dagmar verdiept jouw eigen yogareis naar een diepe ontspannende klankreis met verschillende instrumenten en/of zang. We eindigen met een kopje thee. 
Tijdens deze anderhalf uur durende beleving wisselen we staan, zitten en liggen af. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben. Vivianne past de yogaflow aan op de deelnemers. Matjes en kussens zijn aanwezig. Graag je eigen towel/deken meenemen draag behaaglijke kleding. 
De klankbeleving is helaas niet geschikt voor mensen met een pacemaker. Zij kunnen beter een reguliere Yoga4All-les volgen bij Vivianne.
 
Meer info? Kijk op de website van Dagmar bel of stuur me een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na aanmelding, ontvang je een bevestiging en meer info over de locatie.